Vilafranca acull La Discontínua i parla sobre festivals i cultura a les comarques de Castelló

412
VILAFRANCA LA DISCONTINUA
PUBLICITAT

El divendres 22 i el dissabte 23 de novembre Vilafranca, Capital Cultural Valenciana 2019, acollirà la segona edició de La Discontínua, una jornada sobre festivals i esdeveniments culturals temporals a les comarques de Castelló organitzada per la Diputació de Castelló, la Universitat Jaume I i l’Ajuntament de Vilafranca.

D’aquesta forma, l’activitat, que es desenvoluparà a la Casa Social, començarà el divendres 22 a les 19h amb el lliurament d’acreditacions i l’acte de benvinguda i inauguració oficial. A les 19.30h es desenvoluparà una taula redona sobre descentralització de la cultura i la despoblació. La jornada acabarà a les 21h amb una actuació musical.

El dissabte, la jornada començarà a les 09.15h amb el repartiment d’acreditacions. A les 10h es durà a terme la comunicació “Gestió de públics: com arribar, segmentació i estratègies”. A les 11.30h hi haurà una dinàmica participativa i a les 13h es parlarà sobre el retorn social dels esdeveniments culturals.

Després de la pausa per a dinar, a les 17h es presentaran un grup de projectes culturals de les comarques de Castelló dins de l’activitat “Castelló: territori cultural”. La segona edició de La Discontínua finalitzarà a les 19h amb una actuació.