Vilafranca acull el Festival PERA 2023

132
PUBLICITAT

Els dies del 8 i 9 d’agost se celebra el Festival PERA, organitzat per Ruth Sancho, dramaturga i poeta, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i amb la col·laboració de l’Escudella i Abadia Seven.

Les dues jornades començaran amb dos tallers, un de poesia escènica i un de microrelats, el primer impartit per Isaakuende i l’altre impartit per Lucía Santamaría. Ambdós tindran lloc a les 11 del matí a la Biblioteca, i per a inscriure’s cal enviar un whatsapp al 674113652.

El dimarts a la vesprada, tindrà lloc l’espectacle de poesia escènica ‘Los días mueren jóvenes 24 horas’ a les Sales Gòtiques. I finalment, a la nit es tancarà la primera jornada del festival a la Plaça de l’Església amb la clàssica Slam Poètica, amb el grup poètic-musical Alma i Arcüghal i més artistes convidats. Una trobada d’inspiració artística per a professionals dirigida per Anne Barton, tindrà lloc el dimecres a la vesprada a Abadia Seven. I a aquesta li seguirà l’espectacle ‘Vivo del Aire’ a l’Arboretum.

Així doncs, un recital i un micro obert seran els encarregats de tancar la programació del festival, acompanyats d’una ‘picaeta’. El jardí del restaurant l’Escudella acollirà, així, la cloenda del Festival PERA 2023, que omplirà Vilafranca de poesia i cultura.