Vilafranca acull el 13 d’abril el IV EducAcció

556
Vilafranca acull el 13 d'abril el IV EducAcció
Vilafranca acull el 13 d'abril el IV EducAcció
PUBLICITAT

El congrés sobre educació de Vilafranca ja té data per a la seua edició de 2019: el 13 d’abril. D’aquesta forma, sota el lema ‘EducAcció, l’actitud és el que compta!’ la Casa de la Cultura serà el punt de trobada de docents, pares i mares interessats en el tema.

Quant al programa, la jornada serà de 9h a 17.30h, temps en el qual se succeiran diferents ponències i taules redones. Així, de 10h a 11.30h Eline Belgau Lund oferirà la ponència ‘Els mestres com agents del canvi’ a la qual seguirà de 12h a 13.30h la xarrada ‘És quan erro, quan més aprenc’ oferida per Juanfra Álvarez Herrero.

Després d’una aturada per a dinar, de 15.30h a 17.30h serà el torn de les comunicacions de primària i secundària (Petxa-kutxa) amb ‘Aules matèria:avantatges i inconvenients’ de Joan Albert Gimero Rovira de l’IES Honori Garcia de La Vall d’Uixó; ‘La setmana de les mates’ de Pau Gil de l’INS Berenguer IV de Cambril; ‘La dinamització de la biblioteca’ oferida per Rosa Soriano i Sandra Clemente de l’IES Ramón Cid de Benicaró; ‘STEAM als Ports: projecte de robòtica intercentres i internivells’ d’Escoles i instituts de la comarca dels Ports amb Jordi Marín de l’IES Vilafranca; ‘Ambients a primària, altres formes organitzatives’ amb Rebeca Troncho d’Els Vinyals de Lliçà de Vall; i el ‘Projecte interdisciplinari de centre: 2018, any Europeu del patrimoni Cultural’ amb Sergio Andrés i Araceli Vicent del CEIP Sant Miquel de Vilafamés.

La jornada la tancarà des de les 17.30h la ponència ‘La nota de tall: mentalitat de creixement’ oferida per Loli García. Aquesta activitat està oberta a totes les famílies interessades en el tema.

Cal recordar que l’activitat està organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca, el col·legi Don Blasco de Alagón de Vilafranca, l’IES Vilafranca i el Cefire de Vinaròs.

Per a inscriure’s en les jornades pot fer-se des del Cefire de Vinaròs en http://mestreacasa.gva.es/web/cefirevinaros/inscripcio