Vilafranca acomiada octubre amb teatre, activitats, xarrades i esport

118
PUBLICITAT

L’Agenda Activa del mes d’octubre de Vilafranca, marcada per la gran varietat d’activitats, arriba al seu fi durant aquests dies. Aquest últim cap de setmana del mes vilafranquins i vilafranquines han pogut gaudir de la cultura, l’esport i l’aprenentatge.

El divendres el CEIP Don Blasco de Alagón va acollir la jornada de ‘Corresponsables’, un taller del Ministeri d’Igualtat mitjançant el qual es treballen les competències emocionals per a millorar la corresponsabilitat masculina. A la vesprada, la Biblioteca Municipal es va omplir per a escoltar ‘Relatos Oscuros’ amb Marta Vicent i Javi Alfonso.

L’endemà, es va obrir el dia amb el taller ‘La R-Evolució’, per a aprendre a com reciclar correctament els residus que es generen en el dia a dia. A la vesprada, es va disputar un partit de Frontenis de la Lliga 1a de Castelló en el qual es van enfrontar el Vilafranca B amb l’UD Castellnovo. Seguidament, la Casa Social va acollir la xarrada ‘La Unió Europea des dels Pobles’, on diferents veïns i veïnes del municipi van compartir les seues experiències europees amb els i les assistents. Després, la companyia Ambfiteatre va presentar la seua obra ‘Angoixa’ a la sala de teatre Carles Pons.

Finalment, el diumenge va estar marcat per la projecció de les pel·lícules ‘Coco’ i ‘Exorcismos’ a la Casa Social, i pel partit del C.F. Villafranca contra el C. F. Rafalafena de Castelló. Així doncs, l’Agenda es donarà per acabada el pròxim dimarts 31 amb la celebració de Tots Sants i Halloween al CEIP Don Blasco de Alagón.