Vilafranca acollirà un forum per impulsar l’ocupació als Ports

970
Cartell de les jornades del 7 d'abril.
PUBLICITAT

Vilafranca serà seu del Forum Connecta Labora, una iniciativa creada per LABORA, l’organisme de la Generalitat Valenciana dedicat al servei d’ocupació i formació; juntament amb l’Acord Territorial per a l’Ocupació “Els Ports”, signat per la Mancomunitat Comarcal de la comarca dels Ports. Aquesta jornada es celebrarà el pròxim dimecres 7 d’abril, en el poliesportiu municipal de Vilafranca de les 9.00 h del matí fins a les 14.30 h.

Les activitats que es duran a terme són diverses entre si, però totes responen a un denominador comú: donar les eines necessàries als veïns i veïnes dels Ports per a entrar al mercat laboral. Així, es realitzaran entrevistes de treball, taules redones, role playing, workshops, orientadors laborals, creació de videocurrículums o espai TIC’s. És a dir, un ventall d’opcions que tracten d’aprofundir en les ferramentes disponibles per encontrar la millor feina possible.

Per a poder participar, cada persona s’haurà d’inscriure per a l’activitat que desitja. De fet, pot fer-ho presencialment o telemàticament cadascuna de les activitats però s’asseguraran participar. Les persones que acudisquen sense confirmació, podrien quedar-se sense places en les activitats més cotitzades de la jornada.