VII Trobada per la Terra en Vistabella

555
VII Trobada per la Terra en Vistabella
VII Trobada per la Terra en Vistabella
PUBLICITAT

Del 23 al 25 de març Vistabella acull la setena edició de la Trobada per la Terra organitzada per la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià. Així, el divendres 23 es durà a terme la recepció dels participants i tindrà lloc la taula redona “Visibilitzem alternatives” en la qual participaran la Cooperativa Biopenyagolosa, Serra. Biomassa enegia i ocupació, Connecta Natura, Xarxa de Agroecologia en Acció i Ecologistes en Acció. En finalitzar tindrà lloc un sopar compartit.

El dissabte de 10.00 hores a 12.00 hores tindrà lloc la jornada “Economia feminista i sobirania alimentària. Projecte Talaia, visibilitzant experiències trasnformadores” en la qual es realitzarà un diàleg entre Xesca Badalt de la BioFranquesa (Caudiel), Mar Cabanes de Cooperativa la Zafra (Monòver), Fernando Robres ramader de Vistabella i Castelló i membres de la Cooperativa Terra de Pa (València). Seguidament, de 12.00 hores a 14.00 hores es duran a terme diferents tallers i grups de treball. La vesprada estarà centrada en l’activitat “Fem amb tu la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià” en la qual hauran cercles restauratius i un mandala humà.

La jornada acabarà amb la festa i el concert de “Orgasmes Potencialment Infinits” i la Banda Lokura.

Cal assenyalar que durant tota la jornada del dissabte es duran a terme diferents activitats per als més menuts.

El diumenge es celebrarà una cercavila amb la Rondalla de Vistabella i en la zona del Casal s’instal·larà un Mercat de la Terra. També hi haurà projeccions audiovisuals sobre el projecte Talaia i la presentació i emissió del documental “Nugant Cordes”.