Vídeo. Treballs dels bombers contra les conseqüències de la borrasca Filomena

560
PUBLICITAT

Els bombers del Consorci van estar realitzant durant tot el cap de setmana tasques de neteja de carreteres, en els accessos principals als municipis i també a l’interior d’aquests.

També s’estan realitzant l’obertura d’accessos a masies i granges, atenent les diferents necessitats dels habitants i ramaders, en punts com Vistabella, Forcall, Llucena i Morella, i s’ha obert accessos a altres infraestructures com la planta embotelladora de Bejís o el càmping d’aquest municipi.

Paral·lelament, s’està donant suport als serveis sanitaris en diferents necessitats, com la recollida de pacients de diàlisis que no poden desplaçar-se a causa de la nevada.

Des de primeres hores d’avui, totes les màquines del Consorci han représ les rutes de llevaneus i també per a escampar sal, a causa del risc de formació de plaques de gel.

Cal recordar que en el seu dispositiu diari el Consorci de Castelló compta amb 200 efectius, 18 màquines llevaneu, 8 vehicles saler, 5 màquines pesades de la Unitat de Maquinària i Logística. A més en les últimes hores s’han incorporat altres 14 màquines pesades de reforç per a treballar en pistes i camins rurals d’accés a masies i granges.