Vídeo. L’Aplec dels Ports 2020 se celebrarà el 23,24 i 25 de juliol de 2021

826
PUBLICITAT
  • L’organització del 42é Aplec dels Ports a Forcall ha decidit cancel·lar la celebració d’enguany

El passat 13 de març el govern espanyol va decretar l’estat d’alarma per la situació d’emergència sanitària que estem vivint pel coronavirus. Davant aquesta situació la incertesa sobre la realització de l’Aplec dels Ports el juliol del 2020 començava a fer-se realitat. És per això que l’organització d’enguany, després de consultar amb assessors i autoritats, ha decidit que el millor per a la comarca dels Ports és no celebrar aquest estiu la festa comarcal per excel·lència.

La decisió ha estat complicada degut a la importància que aquesta festa representa per a la comarca dels Ports però, atenent-mos a la coherència, a la responsabilitat i al sentit comú, considerem que no podem tirar endavant la festa amb normalitat. Aquesta pandèmia ha afectat, també, la nostra comarca i, tenint en compte que més de la meitat de la població és major de 50 anys veiem un risc innecessari celebrar la 42a edició al 2020. La nostra trobada comarcal no només és festa, és també reivindicació, cultura i, sobretot, suport als col·lectius més vulnerables dels nostres pobles i ara, més que mai, és el moment de demostrar-ho.

Som conscients del gran esforç que està fent la nostra comarca per lluitar contra aquest virus. Nosaltres continuem treballant per tots i totes i, si la llei ens ho permet, reservem la data del 24, 25 i 26 de juliol del 2020 per fer una trobada comarcal i reviure el sentiment aplequer.

L’organització del 42é Aplec dels Ports ha consultat aquesta decisió amb ajuntaments, anteriors organitzacions i amb la futura comissió de Portell que estava decidida a seguir la roda al 2021.