Vídeo. La Diputació estrena canal esportiu a Youtube perquè la població practique activitat física a casa

790
PUBLICITAT

·        La diputada Tania Baños destaca que fer esport ajuda a cuidar la salut mental i el benestar en temps de confinament

·        El canal pot trobar-se sota el nom de ‘Piscina Provincial Castellón’

ACCÉS AL CANAL

La Diputació de Castelló ha posat en marxa un nou canal a Youtube especialitzat en matèria esportiva (Piscina Provincial Castellón) perquè la ciutadania tinga un punt de referència a l’hora de fer esport des de casa durant el temps de confinament.

Aquesta iniciativa està comandada pels monitors del gimnàs de la Piscina Provincial –temporalment tancada per l’estat d’alarma–, qui seran els encarregats d’oferir nous materials i propostes esportives tant per als usuaris d’aquestes instal·lacions com per a tot aquell que desitge i s’anime a practicar activitat física a casa.

La diputada d’Esports, Tania Baños, ha precisat que “en les circumstàncies en les que vivim és més important que mai fer esport per a mantindre la nostra salut física i mental en bones condicions”.

Per a començar, el nou canal de vídeos esportius ja compta amb 10 propostes disponibles que sumen dues hores d’esport de manteniment. “Des de la Diputació de Castelló animem a la gent a que practique esport de manera responsable i, sobretot, de manera entretinguda, perquè és una de les millors medicines per a distraure’s de l’estrés o l’ansietat que pot provocar aquesta situació d’aïllament.

Tots aquests continguts poden trobar-se en el canal de Youtube ‘Piscina Provincial Castellón’. A més a més, aquest servei també està obert a la participació dels ciutadans, que poden enviar els seus dubtes i suggeriments a través de la secció de comentaris i seran atesos pels professionals de la Diputació.