Video i fotos. Els bombers rescaten automobilistes al Coll d’Ares, instal·len una antena d’emergència a Herbers i ajuden a l’ambulància de Morella

1219
PUBLICITAT

El Departament de Bombers de la Diputació de Castelló està intervenint al llarg de la jornada de dijous a la neteja de les carreteres de l’interior de la província de Castelló que estan assignades a el Consorci. Es tracta de les primeres conseqüències de la Borrasca Filomena, que ha deixat neu i plaques de gel a tot l’interior de Castelló.

A més, s’han dut a terme diferents serveis relacionats amb la borrasca. Així, s’ha atès a un vehicle bloquejat per la neu a Torás i altres cinc al Coll d’Ares en què viatjaven tretze persones, així com s’ha ajudat a un vehicle pesat que transportava mercaderies perilloses al Coll d’Ares. No hi ha hagut danys personals. D’altra banda, s’ha ajudat en un trasllat d’un pacient a centre de salut de Morella, i s’ha instal·lat un sistema de comunicació portàtil de suport a Herbers, per facilitar les comunicacions entre l’Ajuntament i el centre provincial de coordinació de Consorci.

Actuació del Consorci de Bombers de Castelló al temporal Filomena
Els bobers ajudant a vehicles atrapats
Els bobers ajudant a vehicles atrapats