El Consorci Provincial de Bombers ha continuat treballant durant tota la jornada a la neteja de vials i accessos a municipis de l’interior de Castelló. Un dels principals problemes de la jornada ha estat el vent, que ha bufat fort de forma generalitzada, ventejant la neu i tornant-la a tirar cap a les carreteres, cosa que ha obligat els efectius a redoblar els seus esforços. Tot i això, en aquest moment totes les carreteres assignades al Consorci estan obertes encara que es requereixen cadenes. Des del Consorci es demana màxima precaució a tots els conductors, i que si han de realitzar algun desplaçament, facin ús de les cadenes i pneumàtics d’hivern.

Durant tot el dia el dispositiu activat pel departament de Bombers de la Diputació de Castelló ha estat actuant en les zones afectades, amb un total de 8 màquines llevaneu, 10 vehicles auxiliars i 40 efectius. A més de netejar vials s’ha arribat a atendre 17 vehicles, fonamentalment turismes, que s’havien vist afectats per la nevada.

Malgrat que la nevada ha remès, els efectius del Consorci segueixen treballant i està previst que a primeres hores del matí de dissabte es reincorporen els mitjans per seguir repassant carreteres.