Vídeo. Els bombers obrin els accesos a masos i granges

736
PUBLICITAT

Els efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló van treballar ahir en totes les carreteres assignades al Consorci, per a netejar els accessos als municipis de tot l’interior. Es va comptar amb 18 màquines llevaneu, 8 vehicles saler, 5 pales carregadores i una fresadora de la Unitat de Maquinària i a més es va reforçar el dispositiu amb 10 màquines pesades més, distribuïdes estratègicament al llarg de l’interior per a fer les tasques necessàries.

El reforç de maquinària es va fer amb la finalitat d’obrir les pistes d’accés a masies i granges, perquè els ramaders puguen accedir per a alimentar el bestiar.

Al mateix temps es van atendre serveis d’emergència. Durant la matinada, a Vistabella, els efectius del Consorci van obrir els accessos a una masia, ja que el seu ocupant necessitava assistència sanitària. Els efectius del Consorci van netejar de neu els accessos a la masia i van traslladar al pacient fins a la carretera on li esperaven els serveis sanitaris. Es van mobilitzar dues dotacions del Consorci i la Unitat de Rescat de Muntanya.

Durant tot el matí es van gestionar accessos a altres masies, en punts com Forcall o el Toro.

D’altra banda, un altre dels serveis prioritaris va ser l’assistència a pacients que necessitaven trasllats a centres hospitalaris. Així, el Consorci va recollir a dos pacients de diàlisi a Todolella i Morella, perquè es poguera gestionar el seu trasllat a Vinaròs, i a altres tres en Useres, Vilar de Canes i Atzeneta per al seu trasllat a Orpesa. També es va recollir a personal sanitari del centre de salut de Llucena per al seu trasllat a la residència d’ancians de Villahermosa del Río en estar programada la vacunació del Covid-19