Vídeo. El tràiler oficial del documental “Experiment Stuka”

0
261

[Español, abajo] [English below] Més notícies! EXPERMIENT STUKA seleccionat per al Festival Internacional de Cinema Documental Docs Barcelona 2018. Moltes gràcies a RTVE, IVC La Filmoteca, Cine ICAA, Diputació de Castelló, LabCom UJI, Universidad Jaime I, À Punt i a tot l'equip que ha fet esta pel·licula sobre la veritat, la memòria i la ignorància. ---------------------- ¡Más noticias! EXPERIMENTO STUKA seleccionado para el festival Internacional de Cine Documental DocsBarcelona 2018. --------------------- Breaking news! THE STUKA EXPERIMENT selected for the International Documentary Film Festival DocsBarcelona 2018.

Posted by Experimento Stuka on Tuesday, April 10, 2018

Ja ha vist la llum el tràiler oficial del documental que narra els bombardejos de la Legió Còndor a quatre pobles de l’Alt Maestrat: Benassal, Albocàsser, Ares del Maestrat i Vilar de Canes. Amb el títol “Experiment Stuka”, l’audiovisual tracta el perquè aquestos bombarders Junker 87A van llançar projectils de 500 kg a aquestes tranquiles localitats que estaven lluny del front de la Guerra Civil i, a més, no eren objectiu militar. 66 fotografies trobades a l’arxiu militar de Friburg, a Alemanya, van documentar els bombardejos. El projecte ha comptat amb la col·laboració de RTVE, IVC La Filmoteca, Cine ICAA, Diputació de Castelló, LabCom UJI, Universitat Jaume I, i À Punt.

El documental “Experiment Stuka” està, a més, d’enhorabona perquè ha sigut seleccionat per a participar al DocsBarcelona 2018, Festival Internacional de Documentals de la localitat comtal.