Vídeo. Així treballen els bombers obrint carreteres

357
PUBLICITAT

El departament de bombers de Diputació de Castelló manté activat tot el dispositiu de nevades, distribuït per tota la província de Castelló, on la matinada passada s’han produït nevades notables a tot l’interior. El dispositiu inclou, entre altres recursos, vint màquines llevaneu, deu vehicles saler, 250 tones de sal i gairebé 200 efectius diaris. També recursos de rescat en neu com a moto de rescat i ATV per als punts més inaccessibles.

Tot i que ha nevat de manera generalitzada, les complicacions més importants s’estan registrant a la zona dels Ports i la Tinença, amb gruixos d’entre 20 i 30 cm.

Els efectius de bombers estan fent neteja de vials en totes les rutes que el Consorci té assignades, obrint carreteres i accessos a municipis. Està previst que al llarg del dia es tornin a repassar aquestes rutes.

A més, ja s’han atès diversos rescats de conductors que havien patit sortides de via amb els seus vehicles, encara que cap ha revestit gravetat.

Segons les previsions, durant les properes hores remetria el risc de nevades però no així el de baixes temperatures i formació de plaques de gel, per la qual cosa des del departament de Bombers de Diputació de Castelló se seguiria treballant a les carreteres repartint sal i se segueix sol·licitant molta precaució a tots els conductors.