Video. Aixi han treballat els bombers netejant la neu

703
PUBLICITAT

El Consorci Provincial de Bombers, en coordinació amb l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a Emergències i la resta d’administracions implicades, va gestionar ahir un dispositiu de 150 efectius i 12 màquines llevaneu, així com 5 vehicles saler, i la Unitat de Maquinària i Logística.

Els vehicles i efectius coordinats pel Consorci van treballar durant tot el dia en la neteja de vials, tant en accessos a municipis com en les rutes de carreteres que el Consorci de Bombers té assignades.

En el cas de Vistabella, on una màquina llevaneu s’havia avariat, aquesta va ser substituïda per una altra màquina que va realitzar la ruta assignada amb total normalitat. En aquest sentit, el dispositiu coordinat pel Consorci va realitzar la neteja d’accessos a Vistabella i va actuar en tota la ruta des d’aquest municipi fins al Santuari de Sant Joan de Penyagolosa, on van confirmar que no hi havia cap persona aïllada ni afectada.

D’altra banda, els efectius coordinats pel Consorci Provincial de Bombers van haver de realitzar un total de deu rescats de vehicles que havien quedat atrapats per la neu, en els trams entre Vistabella i Atzaneta, Atzaneta i Xodos, Benassal i Vilafranca i Morella.