Victòria molt treballada de l’Amateur del Vilafranca

622

Victòria molt important de l’Amateur davant el Tirig per 1-0 als últims minuts el dissabte 31 d’octubre.

Alineació: Vidal, Fermin, Hector, Javi Nadal, Alejandro, Andreu, Miquel, Edo, Cesar, Pablo Andres i Aitor.

També van jugar Nicolas, Guillem, Sergi i Jordi Sales.

Gols: 1-0 Pablo Andres (90)

Primera part amb moltes imprecisions i a la qual el Tírig estar a punt de posar-se per davant als 10 minuts amb doble aturada de Vidal. Els vilafranquins van tenir algunes arribades clares però va faltar concretar la rematada a vegades amb precipitació o amb les accions de la defensa visitant.

Després del descans, el partit va estar aturat uns minuts per la intensa boira. Als últims 30 minuts, el Vilafranca va dominar el partit amb oportunitats per a Edo, Aitor o Pablo Andrés, que al 90 marcaria el gol definitiu que premiava l’esforç del conjunt local.

El proper partit serà a Vall d’Alba el dissabte 7 de novembre a les 16h.