Victòria del Vilafranca davant La Jana amb una bona segona part

576
C.F.Vilafranca
El CF Vilafranca va derrotar per 2-0 a la Jana el diumenge 16 de novembre al Serrito.
Alineació: Vidal, Hector Artola, Alejandro, Hector, Nicolas, Javi, Victor Prades, Edo, Pablo Tena, Cesar i Pablo Andrés.
També van jugar Pablo Pitarch, Ismael i Christian.
Gols: 1-0 Cesar (27), 2-0 Pablo Andres (77)

als primers 10 minuts, els dos conjunts van tenir diverses oportunitats per inaugurar el marcador. Pablo Andrés va tenir la més clara per als vilafranquins. Vidal va resoldre amb encert les oportunitats visitantSs En aquest primer temps, molta lluita al centre del camp. Al minut 27 una bona passada del debutant Javi l’aprofitava Cesar per marcar el 1-0. A la segona meitat, els locals van ser dominadors i la Jana amb prou feines va crear perill sobre la porteria de Vidal. Pablo Andrés marcaria el 2-0 al 77 i d’ací al final els de Anselmo Martínez van tenir més ocasions per marcar amb accions d’Edo, Christian i Pablo Andrés. El partit deixa 2 notícies, una positiva com el debut del jugador Javier Nadal amb bones sensacions i una altra negativa amb la possible lesió de Victor Prades al lligament creuat del seu genoll esquerre. El proper diumenge 23 de novembre, l’Amateur es desplaçarà a Alcalà de Xivert per jugar davant el Playas Alcossebre a les 17 hores.