Victòria a domicili del juvenil del C.F.Vilafranca

729
C.F.Vilafranca

Els juvenils del CF Vilafranca van guanyar 2-3 al Torresport al Camp del Perpetuo Socorro el passat dissabte 25 d’octubre. Alineació: Pablo Camáñez, Eric, Mateu, Bruno, Victor Garcia, Sergi, Pau, Ivan Troncho, Javi Fortanet, Victor Pardo i Youness. També va jugar Victor Monfort. Gols: 0-1 Victor Pardo (3), 0-2 Victor Garcia (24), 0-3 Victor Pardo (30), 1-3 (43), 2-3 (48) Els vilafranquins van ser molt superiors en els primers 30 minuts, agafant avantatge de 0-3 amb 2 gols de Victor Pardo i 1 de Victor Garcia.

A 2 minuts del descans, els locals aconseguien l’1-3. Gairebé només començar la segona meitat, un dubtós penal en contra de l’Vilafranca suposava el 2-3. Els vilafranquins van saber patir, amb una bona actuació de Pau Camáñez a la porteria i van tenir alguna ocasió per ampliar el marcador. El proper dissabte 1 de novembre, partit en el Serrito davant l’Alt Maestrat a les 16 hores.