Victòria a domicili del C.F. Vilafranca al camp de Rosell

581

El CF Vilafranca es va imposar per 0-1 al camp de la Planeta de Rosell el diumenge 1 de març. Alineació: Vidal, Nicolas, Alejandro, Hector Tena, Popu, Javi, Pablo Tena, Cesar, Edo, Adrian Andres i Pablo Andrés.

També van participar Jordi, Christian, Ismael i Adrian Fabregat.

Gols: 0-1 Jordi (65)

L’encontre va començar amb tamptaig, però a partir dels 15 minuts, els vilafranquins van aconseguir el control de la pilota i Pablo Andrés va tenir 3 ocasions clares per marcar amb bones aturades del porter del Rossell. El conjunt local va poder avançar-se al marcador després d’una contra, que Vidal va poder solucionar. El 0-1 arribava al minut 65 després d’una centrada per banda dreta que rematava Jordi. Pablo Tena, Edo i Nicolas van poder marcar el 0-2. El Rosell va buscar el gol de l’empat en els minuts finals penjant pilotes a l’àrea però el Vilafranca va defensar bé i va acabar emportant-se els 3 punts en joc. El proper cap de setmana, es realitzarà aturada al futbol de la Comunitat Valenciana des 3ª Divisió fins a categoria benjamí en protesta per les mesures legislatives i fiscals que el govern pretén aplicar al futbol amateur i de base. Així el partit previst davant el Tírig passa a ser l’últim de la lliga i els de Anselmo Martinez no tornaran a jugar fins al 22 de març al camp de La Jana.