Veus de Benicarló ofereix un singular concert al Toll de Rufino de Tírig

396

En els mateixos barrancs en els quals van viure els homes prehistòrics que van pintar en els abrics de la Valltorta el grup coral “Veus de Benicarló” va oferir a la tarda del dissabte un singular concert al si de les festes de Tírig. Al Toll de Rufino, una petita bassa situada al barranc, el grup coral va aprofitar aquest espai natural per congregar més de 200 persones entorn del cant coral. 

Concert a Tirig1 Concert a Tirig2 Concert a Tirig3 Concert a Tirig4 Concert a Tirig5 Concert a Tirig6 Concert a Tirig7 Concert a Tirig8 Concert a Tirig9 Concert a Tirig10Els concertistes i els assistents van haver de caminar fins al fons del barranc per poder escoltar cançons populars amb especial presència de Joan Manuel Serrat, cosa que van agrair.

Una roca va servir d’escenari natural. A l’altra banda de la bassa el públic es va allotjar sobre les pedres per escoltar el concert en plena natura, en un escenari amb una perfecta sonoritat per al cant vocal. L’experiència va ser del grat de veïns i visitants. Entre el públic, nombrosos nens.

La idea va sorgir per part dels membres del Grup de Veus de Benicarló que, recorrent el camí que discorre pel barranc, van veure la possibilitat d’oferir un concert aprofitant l’espai natural. La idea musical es va convertir en realitat.