Vesprada de teatre a la Residència de la Tercera Edat de Forcall

131
Vesprada de teatre a la Residència de la Tercera Edat de Forcall

A meitats d’octubre va començar el Programa Municipal de Suport Formatiu i Cultural, posant-se en marxa així el Taller de Teatre, una extraescolar en la que una quinzena de xiquets han estat preparant dues obres que durant la vesprada d’ahir van representar a la Residència de la Tercera Edat de Forcall.

El mes passat va tenir lloc la primera representació de les obres al pavelló municipal, on totes les famílies i amics dels xiquets i xiquetes van poder gaudir de l’actuació. En vista de la bona acollida que van tenir, es va decidir portar les obres a la residència de gent gran de Forcall, per tal que els més majors gaudiren d’una vesprada diferent i ben animada.

Les obres representades han estat “Déu meu, quin embolic!” i “El rei meló”. La primera, interpretada pels xiquets més menuts, tracta sobre el regal d’aniversari que li fan els amics a la maga Blaucel: un ordinador per facilitar-li la feina. La segona obra, amb més actors, tracta la història del rei d’una vila que sempre s’avorreix i buscar la manera de fer alguna cosa entretinguda. Decideix fer-se un arc de triomf, però són tantes les tonteries que succeeixen que al final el poble anomena rei a un meló.

El teatre és una activitat que potencia les capacitats comunicatives, sobretot l’expressió oral i corporal, a la vegada que reforça el treball en equip. Amb la posada en escena de les obres, els xiquets i xiquetes estan més motivats que mai per començar una segona obra abans que acabe el taller de teatre i poder-la representar aquest estiu.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA