Vesprada de concursos i nit amb emboladors ahir diumenge a Vilafranca

180

DiaDia

Ahir diumenge l’activitat matinal tenia actes amb molta participació com la Matinal Ciclista per als xiquets fins a les Fonts del Llosar i el Tomb pel Terme als boscos de Palomita.

De vesprada l’activitat va estar concentrada a la Plaça i a la Tasca on es realitzaven els Campionats de Futbolí i del joc de cartes valencià “La Fallera Calavera”. Al mateix temps, Guillem Monferrer va fer una multitudinària visita guiada per l’església de Vilafranca, amb motiu del 450 aniversari.

A la carpa, que es va omplir de gom a gom, va actuar la Rondalla Primer de Maig, amb un reportori basat en la música popular valenciana, mesclant els temes propis del seu repertori i els clàssics. Una formació amb gent jove i que compta amb el vilafranquí Adrià Bayot.

De nit, els emboladors de Mosqueruela van ser els més ràpids en embolar els bous de La Masà que van eixir dissabte al Concurs de Retalladors i Pere Segura de Passió pel Bou de Morella i Ruben Ripollés de Mirambel van guanyar els trofeus a la millor tallada i millor eixida a la cua. També van participar les quadrilles de Vilafranca i Benassal&Iglesuela.

La nit de diumenge es tancava a la Carpa amb la Discomòbil Bandalay i el DJ vilafranquí David Marin “PJR” que va punxar música dels 90 en vinils.

Avui dilluns arriba un dels dies destacats de les Festes 2017, amb el Dia de les Penyes, enguany organitzat per la Penya Ke Te Prenya.

Ara de matí, s’han fet jocs per als més menuts al carrer Alcalde Monfort. Després hi haurà fideuà monumental, el Grand Prix de Penyes a la Plaça de Bous amenitzat per la xaranga de Vilafranca “Herederos del Conyac”, sopar als voltants de la Plaça de Bous i per la nit Festival Jarana Time amb la Xaranga el Muru d’Alaquàs i solta de vaquetes a la Plaça de Bous.