Vesprada d’activitats a Portell per rebre als Mags d’Orient

305
Reis Mags a Portell

This slideshow requires JavaScript.

-Nota de premsa-

L’arribada dels Reis Mags a Portell va estar més ambientada que mai. Els més menuts del poble i els xiquets i xiquetes que passen les vacances nadalenques al poble van gaudir de totes les activitats que van organitzar un grup de joves de la localitat. Manualitats, jocs, una gimcana i cançons van formar part del menú que van preparar abans de l’arribada de Ses Majestats. A més van tenir l’oportunitat d’assajar nadales que després van cantar als Reis.

A les 19.30h, puntuals a la seva cita, Melcior, Gaspar i Baltasar es van presentar al saló polifuncional del Corro. Allà van saludar a tots els presents i van repartir els regals a tots els xiquets i grans que es van donar cita.

No obstant això van ser uns mags exigents, ja que tots van haver de confessar com s’havien portat durant l’any. A més, abans de rebre el corresponent regal van haver de cantar o mostrar les seues habilitats davant el públic

Els xiquets i els pares van agrair la implicació del grup de joves del poble que va organitzar totes les activitats. També l’alcalde de la població, Álvaro Ferrer, els va manifestar el seu reconeixement.