Vella Terra porta a València a 8 artesans del vi natural

340
Pop-up València Aigua de Benassal
PUBLICITAT

-El 29 de maig tindrà lloc un Pop Up en el restaurant Rodamon de Russafa
-Aigua de Benassal serà l’aigua oficial de l’esdeveniment

Vella Terra presentarà el 29 de maig a València a vuit vinyers orgànics de Catalunya i la Comunitat Valenciana. Vella Terra organitza un Pop Up en el restaurant Rodamon de Russafa. Ho fa amb el suport del propi restaurant, Aigua de Benassal, Cuvee 3000 i Humans Vins per a difondre i promoure el valor del vi natural a València. Els vinyers presents treballen la terra de manera orgànica i artesanal.

En el tast participaran: Joan Ramon Escoda, Casa Pardet, Oriol Artigas, Celler Tuets, Ruben Parera, Bodega Cueva i Partida Creus.

El preu del tast-degustació serà de 5 euros i després existeix la possibilitat de sopar en el restaurant. Rodamon de Russafa. Està al Carrer Sueca 47, 46006 de València.

Incorporació de Clara Isamat

L’esdeveniment ha incorporat, a més, a Clara Isamat. A més d’artesana vitivinícola és l’autora d’un llibre sobre les arrels del vi natural i la directora de l’únic documental de vi natural espanyol, guardonat amb el premi “Collita” en el Most Festival de València. Clara Isamat també presentarà el seu vi.

L’esdeveniment està obert a tot tipus de públic: professionals, cuiners i tot el públic interessat en la producció de vi respectuosa amb l’entorn. Vella Terra és una organització que serveix per a unir i connectar cellers artesanals, organitzar esdeveniments i difondre el vi natural-artesà.