Vega del Moll ampliarà activitat minera a Morella

55

L’expedient d’explotació minera de l’empresa Vega del Moll al terme de Morella ha estat resolt favorablement, després de més de 20 anys des que es sol·licitara. L’explotació suministra argila roja a les taulelleres i ara podrà ampliar l’activitat a la pedrera del Mas de la Parreta. 10 llocs de treball directes i més de 30 indirectes depenen segons estimacions d’aquesta activitat.

Valoració des de l’Ajuntament de Morella

“Bona notícia, fruit de molta dedicació i col.laboració amb l’empresa per garantir nova activitat al nostre terme basada en el bon treball, experiència i sostenibilitat”, ha indicat al respecte Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, mitjançant les xarxes socials.

“Vega del moll ha demostrat, fins ara, el seu bon saber fer i, estic convençut, que continuarem col.laborant en molts projectes generadors d’ocupació i positius per a tots i totes, des del patrimoni paleontològic a educatius o mediambientals”, ha afegit.

“Este tipus de tramitacions són complexes però a la fi, amb la cooperació de l’empresa, Ajuntament i Generalitat hem aconseguit un bon resultat”, ha assegurat.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA