“Varietés, Emmascarada”, espectacle de luxe a Forcall

756
Actuació
Actuació "Varietés, Emmascarada" a Forcall. Foto: Ajuntament de Forcall

El programa d’un “Estiu Cultural Diferent” a Forcall ha estat un èxit de participació. Les activitats previstes s’han desenvolupat amb les mesures de seguretat i, gairebé totes han completat l’aforament.

Els forcallans i les forcallanes han gaudit de diferents activitats com cinema, teatre, circ, xerrades o espectacles de titelles, entre d’altres, que han fet que el mes d’agost sigui un punt de trobada entre amics i familiars amb tota classe d’activitats.

Entre els actes d’aquest “Estiu Cultural Diferent” destaca l’actuació titulada “Varietés, Emmascarada” integrada per un equip d’artistes coneguts i d’alt nivell com Joan Font, Valentí Pinyot (“Xirri”), Juan José Barreda, Maite Aguilera i Joan Barreda.

El públic de Forcall gaudint de l’actuació “Varietés, Emmascarada”. Foto: Ajunt. de Forcall

L’espectacle ha comptat amb música en directe amb les actuacions dels guitarristes Juan José Barreda i Joan Barreda i amb la veu de Maite Aguilera. A més, l’acte s’ha complementat amb les històries còmiques i els contacontes de Joan Font i Valentí Pinyot. L’escenari també ha estat especial, la placeta de l’Església, ha acollit tot el públic, més de cinquanta persones, gaudint del talent dels artistes en una nit tranquil·la i agradable.