Vallibona celebra Sant Antoni

117
Vallibona celebra Sant Antoni
Vallibona celebra Sant Antoni

Dissabte passat van començar a Vallibona les celebracions per Sant Antoni. Així, els veïns i visitants que van voler participar van eixir al camp per a cercar la ‘malea’, les ‘costelles’ i el pi de la barraca. Tots els participants van gaudir d’una divertida jornada que es va completar amb un esmorzar organitzat per la Comissió.

La festa gran de Sant Antoni en el municipi se celebrarà aquest dissabte 27 de gener. Al matí començarà el muntatge de la barraca en la plaça Sant Antoni. Ja a la vesprada, a partir de les 17.00 hores, es durà a terme l’entrada de la ‘malea’ i la llenya i s’encendran els troncs. L’activitat estarà amenitzada per una xocolatada, jocs infantils i tradicionals, el Ball Pla i la xaranga Estrella Band.

A les 19.00 hores tindrà lloc la missa i la processó de les ‘tees’ amb els gaiters. En finalitzar, es durà a terme la benedicció dels animals i el repartiment de la ‘*coqueta’, l’aiguardent i la mistela.

La Santantonà i la crema de la barraca seran a partir de les 20.00 hores. Un gran sopar popular en el poliesportiu acompanyada de música i ball amb el Grup Triband tancaran els festejos.