Unitat mòbil de la Guàrdia Civil per a la regulació d’armes

0
49
Unitat mòbil de la Guàrdia Civil per a la regulació d'armes
Unitat mòbil de la Guàrdia Civil per a la regulació d'armes

La Diputació de Castelló i la Guàrdia Civil han engegat la Intervenció Mòbil d’Armes en la província per a prestar millor servei als ciutadans que hagen de realitzar tràmits en aquesta matèria, que residisquen en territoris dispersos geogràficament i que es troben distants de les localitats on se situen les Intervencions Fixes (Sogorb, Vinaròs, Borriana i Castelló). Amb aquest nou s’eviten desplaçaments llargs amb les armes i els possibles riscos que aquests suposen en el control i seguretat de les mateixes, evitant possibles accidents, pèrdues o robatoris durant els trajectes.

Aquest nou servei respon a la necessitat plantejada, sobretot per ciutadans de l’interior de la província, que fins ara realitzaven llargs desplaçaments, de més de 60 quilòmetres, per a realitzar les gestions relacionades amb la tinença i ús de les seues armes.

La Diputació aporta 50.000 euros per a habilitar el vehicle que acull aquest servei amb totes les necessitats tècniques que requerisca.

La Intervenció Mòbil d’Armes recorrerà 23 municipis en els pròxims dies prestant servei a un total de 90 poblacions: Cabanes, L´l’Alcora, Torreblanca, Vall d´Alba, Llucena, Atzeneta del Maestrat, Xilxes, Aiòder, Eslida, Fanzara, Barraques, Begís, Montanejos, Cortes d’Arenós, Culla, Rossell, La Pobla de Benifassà, Castell de Cabres, Cinctorres, Forcall, Olocau del Rei, Tírig i Canet lo Roig.