Unanimitat en l’assemblea de Marie Claire davant la repesca de tota la plantilla de l’oferta polonesa

72
Vilafranca Espai de Comerç s'ha sumat a la protesta
PUBLICITAT

La jutgessa té una setmana per a dilucidar el futur de la planta de Vilafranca però les opcions de la valenciana Ferry’s es redueixen

Unanimitat en l’assemblea de treballadors de Marie Claire en la votació per les propostes de compra de la planta: la plantilla tria al grup hispà-polonés Koltex Kolbuszowa-Formen SA davant la seua intenció de recuperar a tots els treballadors. Aquest fet redueix a la mínima expressió les opcions de l’empresa valenciana Ferry’s, que també s’ha postulat per a la compra.

Malgrat que la decisió és de la jutgessa que instrueix la causa, i que té fins la setmana vinent per a pronunciar-se, els informes d’oposició d’altres creditors tampoc ajuden a Ferri’s en la seua licitació per la planta de Vilafranca, tancada des de fa un any, i que només ofereix la contractació de 12 dels 78 empleats en ERTO.

El grup polonés manté la seua oferta i aquesta setmana ha enviat al seu màxim inversor, Ángel Pío Sánchez, a explicar el projecte de futur a la plantilla, que inclou la producció habitual de mitjanes i calcetins, a més d’ampliar el catàleg per a incrementar les vendes.

El següent punt és la negociació amb els principals creditors de l’empresa centenària. El major d’ells és l’Institut Valencià de Finances, dependent de la Generalitat Valenciana, i al qual encara li queden per recuperar 1.400.000 euros de la compra de les naus.