Una nova edició de la Fireta de Nadal de Forcall

77

– La fireta és per a tots els públics, en especial, per a xiquets

– L’esdeveniment va comptar amb la participació de diverses entitats del municipi i amb una actuació musical amenitzant la vesprada

Un any més pel pont de la Puríssima s’ha celebrat la Fireta de Nadal a Forcall. Cap a les 17:00h de la vesprada de dissabte 8 de desembre començava al pavelló municipal una nova edició d’aquest esdeveniment nadalenc.

FIRETA NADAL FORCALL (3)

Durant tota la vesprada diversos col·lectius de Forcall van posar la seua paradeta per vendre marxandatge, productes fets a mà, o bé per donar informació sobre les activitats a què es dediquen. Entre les entitats participants destaquen la Confraria de la Santantonà, la Colònia Forcallano-catalana, el Club Esportiu Xafa-roques, els majors de la residència de la tercera edat… Un total de sis paradetes omplien el pavelló de Forcall.

Els encarregats de gestionar la barra i fer la xocolata van ser els membres de l’Associació La Forca, destinada a organitzar activitats per a l’oci dels més menuts, que van gaudir d’una vesprada plena d’activitats pensades per a ells. Els membres del Casal Jove de Forcall van encarregar-se de fer tallers i manualitats nadalenques per als xiquets, de la mateixa manera que la Colònia Forcallano-catalana va organitzar un taller de collage. Per acabar d’amenitzar la vesprada, “Els Rockin Xics” van actuar sobre l’escenari oferint una interpretació musical, teatral i comediant que va fer ballar i riure a tot el públic.

D’aquesta manera tanca un any més la Fireta de Nadal de Forcall, un esdeveniment previ a les festes nadalenques que ja s’apropen i que compta amb la col·laboració de molts col·lectius forcallans.