Una dona apunyala 16 vegades a la seua parella a La Mata

1336
Vivenda on s'ha produït el succés
Vivenda on s'ha produït el succés

-La pressumpta agressora ha estat detinguda a Forcall

Una dona, de nom Amparo ha clavat pressumptament 16 punyalades a la seva parella, Lorenzo. Ha succeït aquest matí a La Mata. L’alcalde de la localitat, Pere Calvo, ha confirmat el succés. La Guàrdia Civil ha avisat al primer edil cap a les 11h del matí sobre el que ha passat.

Segons el testimoni dels veïns ella ha entrat al domicili del Carrer Major on convivien, almenys fins el cap de setmana. A l’interior li hauria apunyalat clavant-li una arma blanca fins a 16 ocasions. Després ella ha marxat de l’habitatge tancant la porta.

El apunyalat ha llançat crits d’auxili a través d’un balcó fins que la seva veu d’alarma l’ha sentit una veïna que hauria avisat emergències. Fins la Mata ha arribat la Guàrdia Civil i una ambulància d’emergències.

El ferit ha estat evacuat fins l’hospital general de Castelló. Segons el testimoni veïnal hauria eixit de La Mata conscient.

Mentrestant la Guàrdia Civil ha anat a la recerca de la presumpta agressora que ha estat detinguda a Forcall, segons han relatat aquests veïns. La dona anava a treballar al menjador escolar de Forcall. Anteriorment havia treballat a la residència de majors de Vilafranca.

Tot i que no es coneix de manera oficial ella tindria una ordre d’allunyament de la seva parella tot i que, com han relatat els veïns, seguien vivint junts. Pel que sembla dilluns passat es va produir un incident entre ells en el que ella el va deixar fora de l’habitatge i ja es va presentar a la localitat la Guàrdia Civil.

La parella no era originària del poble “i fa uns 10 anys o més van comprar una casa al carrer Major”. Fins a la data havien mantingut discussions i també havien tingut algun xicotet incident veïnal, segons els testimonis i coneixedors de la parella.

A La Mata no han pogut confirmar si estaven casats o no, encara que si s’ha posat en relleu l’ordre d’allunyament. Ella és més jove que ell. Lorenzo rebia tractaments de diàlisi pel que el seu estat de salut estava condicionat per aquesta malaltia.