Una de les candidates a comprar Marie Claire programa reunions amb la plantilla

95
Manifestació pels carrers de Vilafranca
PUBLICITAT

Koltex cita a treballadors de la fàbrica de Vilafranca per a conéixer les seues aspiracions professionals

Diversos treballadors en ERTO de l’empresa Marie Claire han rebut aquesta setmana citacions per a reunir-se de manera individual amb responsables de Koltex, un dels grups que aspiren a quedar-se amb la fàbrica de Vilafranca.

A pesar que no existeix cap comunicació del Jutjat del Mercantil sobre quin de les ofertes avança per a resoldre el procediment, les citacions s’han succeït per part de Koltex Kolbuszowa per a saber si aquests treballadors estan interessats a mantindre el seu lloc de treball en cas que aquesta oferta prospere.

El silenci impera a la Ciutat de la Justícia de Castelló, on la responsable del Mercantil haurà de dirimir quin de les ofertes presentades s’ajusta més a les necessitats. Al marge de la polonesa, que concorre amb Formen S.A., en el procés també ha participat el grup C2 Private Capital -ja fora de concurs- i la navarresa Cabanillas.

La pròpia consellera d’Hisenda, Ruth Merino, va indicar aquest dimarts en una visita a Vila-real que el seu gabinet desconeix la data en què es pronunciarà la jutgessa sobre l’oferta més adequada. De moment, els 78 treballadors de Marie Claire continuen en ERTO des del tancament de l’activitat fa ara un any.