Una ‘Bicicletada’ i exhibició de bicicletes inicien la Setmana Cultural a Albocàsser

677
Albocàsser prepara la Setmana Cultural
Albocàsser prepara la Setmana Cultural
PUBLICITAT

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Albocàsser ha organitzat la segona Setmana Cultural del municipi del 24 de juliol a l’1 d’agost. Esport, tradició i patrimoni conformen l’agenda programada. “Hem volgut que els nostres veïns i veïnes tingueren l’oportunitat de gaudir d’una programació cultural variada” indica el regidor de l’àrea, Levi Rull, qui afig que en tot moment “serà obligatori respectar les mesures de seguretat establides enfront de la Covid19”.

D’aquesta manera, demà dissabte, 24 de juliol, la bicicleta serà la protagonista a Albocàsser. I és que, a les 9h començarà una exhibició a la zona de la piscina de models dels anys 80 i 90 tant infantils com adults. Així mateix, a les 11h es realitzarà una marxa turística pel municipi. L’únic requisit és tindre ganes de passar-ho bé i portar la bici de casa. Es tracta d’una activitat per a tota la família i de caràcter gratuït. Cal indicar que en tot moment es respectaran les distàncies de seguretat i serà obligatori l’ús de mascareta. L’activitat està organitzada per Javier Ruberd i Vicente Roig, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Albocàsser.

La Setmana Cultural d’Albocàsser continuarà amb una ruta guiada per les ermites del terme municipal de la mà de Francesc Bellmunt el dia 27 a les 18h; un torneig de pàdel a la piscina a partir del dijous 29 i un taller de Bureo el divendres 30 a les 19h al carrer del Barranc. “Hem buscat focalitzar la Setmana Cultural en activitats a l’aire lliure, on es puguen respectar les distàncies de seguretat amb facilitat en tot moment. Enguany no hem programat un gran nombre d’esdeveniments, ho sabem, però hem pensat que aquest tipus d’activitats, espaiades i a l’aire lliure, permeten als nostres veïns i veïnes comptar amb la possibilitat de gaudir d’una agenda cultural variada i per a tota la família” ressalta Rull.