Una ajuda de la Diputació permet incrementar l’obertura de l’oficina de turisme de Benassal

295

-L’Ajuntament contracta a una informadora turística fins al desembre

L’Ajuntament de Benassal ha contractat una informadora turística per incrementar l’horari d’obertura de l’oficina de turisme. Amb un ajut de la Diputació de Castelló es reforça el període d’obertura del servei d’informació, sobretot els caps de setmana.

D’aquesta manera, segons ha apuntat l’alcaldessa, Mari Luz Monterde, també es possibilita l’ampliació de l’horari del Centre d’Interpretació sobre la vida i obra de Carles Salvador i el museu arqueològic de l’Alt Maestrat, tots dos situats en el conjunt històric de la Mola. Amb la contractació d’un informadora turística també es millora la gestió d’estadístiques a l’oficina de turisme i la planificació en aquesta matèria.

D’altra banda s’ha potenciat la realització de visites guiades pel nucli urbà i les visites a edificis històrics com la Torre de la Presó i l’edifici gòtic del Forn de Dalt.

L’oficina ha ampliat els seus horaris especialment en cap de setmana. La millora en el servei ja s’ha percebut durant el mes d’octubre, amb la celebració del Mes de l’Avellana, l’octubre passat.

Monterde ha valorat l’ajuda de la Diputació, que ha permès contractar personal específic per a l’oficina en nombroses localitats de la província amb menys de 2.000 habitants. A més durant octubre a l’oficina de turisme s’ha pogut visitar l’exposició “Avellana, fruit de tardor”, un recorregut històric sobre l’arribada d’aquest cultiu a la localitat.