Un total de 40 menuts ‘Neoesportistes’ aterren a Saltapins dimecres que ve

655
Colonies
PUBLICITAT
Xiquets i xiquetes de diferents edats participen en una colònia esportiva

L’Alberg Francesc de Vinatea acull des de dimecres que fins a l’1 de juliol la Colònia ‘Neoesportistes’ que organitza Món d’Animació. Al voltant de 40 xiquets i xiquetes d’entre 10 i 12 anys gaudiran d’una setmana d’activitats esportives a l’entorn de la Fàbrica Giner de Morella.

Al llarg de set dies, els participants podran canalitzar tota la seva energia en la superació de les diferents proves físiques i reptes que proposa el IAF (Institut d’Activitats Físiques).

Es tracta de practicar tot tipus d’esports d’una forma amena i divertida. La colònia compta, entre altres, amb jocs recreatius, activitats aquàtiques, astronomia, olimpíades, senderisme i el circuit d’aventura Saltapins.

La colònia s’emmotlla a les necessitats dels nens i nenes participants. Les instal·lacions del Complex Fàbrica Giner estan adaptades a persones amb discapacitat i els menús poden personalitzar per raons d’al·lèrgies o intoleràncies. La inscripció està oberta fins a completar les últimes places. El preu – 300 euros – inclou transport en autobús des de Castelló, pensió completa i totes les activitats de la Colònia.