Un total de 2.000 persones visiten Saltapins durant el mes de maig

148
Saltapins
El Complex Fàbrica Giner dobla el nombre de pernoctacions respecte al mateix mes de l’any passat

Saltapins i el Complex Fàbrica Giner es consoliden, un any més, com una de les opcions favorites entre les AMPA i els col·legis d’infantil i primària per al foment de l’esport i les activitats d’oci educatiu entre els xiquets i xiquetes. Cada vegada també són més els grups que opten pel turisme actiu de Saltapins.

En total, més de 1.500 persones van visitar Saltapins durant el mes de maig, 400 més que el 2014. També creix el nombre de pernoctacions en el Complex Fàbrica Giner que arriba a les 500, doblant la xifra registrada l’any passat. Entre setmana, la majoria de visitants són escolars que van amb els seus col·legis mentre que en cap de setmana, creix el nombre d’AMPAS i grups reduïts.

Quant als col·legis, maig ha registrat la visita a Saltapins de 25 centres educatius, tant de la Comunitat Valenciana com provinents de Catalunya i la Comunitat d’Aragó. Els nens i nenes han pogut gaudir de Saltapins però també de rutes a cavall, classes sobre fòssils i arqueologia o l’aula de jocs tradicionals on aprenen la manera de divertir-dels nostres avantpassats.