Un total de 14 equips de tota Espanya participaran en la 72a edició del Gran Premi de ciclisme Vila-real-Morella

229
29-04-2019 GP Vila-real-Morella
  • Es tracta d’una prova històrica en dues etapes, la presentació oficial de les quals és el dijous, amb un passeig en bicicleta obert als veïns, i eixida el divendres des de la plaça Major

El Gran Premi de ciclisme Vila-real-Morella celebra la seua 72a edició amb 14 equips de tota Espanya que participaran en aquesta prova única en tot el país. Arribats des de punts com el País Basc, Navarra o Andalusia, entre altres punts, recorreran aquest divendres 3 de maig els 148 quilòmetres que separen Vila-real de Morella.

El regidor d’Esports, Javier Serralvo, i el responsable de l’organització, Carles Falcó, han presentat el planning de l’esdeveniment, que comptarà amb una presentació oficial el dijous 2, en la qual tots els veïns que ho desitgen podran sumar-se al passeig amb bici per la ciutat que realitzaran els equips participants i en el qual hi haurà regals.

“Per a nosaltres és un esdeveniment molt important que es recupera en un any eminentment ciclista a la nostra ciutat”, afirma Serralvo, que ha agraït al Club Ciclista Vila- real “el seu esforç i implicació per a atraure a la nostra ciutat una carrera de tals característiques, la qual cosa ens permet continuar potenciant la marca de Ciutat de la Salut i l’Esport”. El tret d’eixida tindrà lloc el dijous amb una bicicletada per a tots els públics que eixirà de la plaça Major a les 18.30 hores i a la tornada se sortejarà una bicicleta.

La prova començarà el divendres a les 13.30 hores en el mateix lloc. “S’espera arribar a Morella al voltant de les 17.15 hores aproximadament”, explica Falcó. Així mateix, el dissabte 4 serà el torn de la tornada, que començarà a les 10.00 des de Morella i l’arribada a Vila-real s’espera per a les 13.00 o 13.15 hores a la plaça del Llaurador.

“Posarem la mateixa il·lusió que sempre perquè aquesta carrera ciclista torne a ser un èxit”, indica Falcó, qui, igual que el propi Serralvo, anima als veïns, tant si són aficionats a aquest esport com si no, a acudir a la cita a animar als participants i a gaudir de la cita en totes dues jornades.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA