Un tornado que Vilafranca no oblidarà

1225
PUBLICITAT

Dimecres dia 7 a les 17:15h, un fort soroll i una negror immensa sorprenien els veïns i veïnes del centre del poble.

Aquesta espècie de tornado va afectar sobretot a la zona del centre de la població. Alguns veïns residents d’aquesta part del poble afirmen haver vist “llençols i trossos de teulats volar”. També conten com el temporal va fer trencar antenes de televisió i unes quantes finestres.

Tot i això, alguns veïns que es trobaven allunyats del centre del poble expliquen com no se’n van assabentar de res. Unes joves diuen que elles estaven al Bar Avenida i no es van adonar de cap cosa. I, una altra veïna afirma, també, que “vaig anar a les Coves de Forcall i, en tornar al poble em vaig trobar a tota la gent agranant els carrers i amb trossos de teulats trencats”.

Arbre arrancat pel tornado a Vilafranca

Aquest temporal també va sorprendre gent que estava als carrers del poble, que es van haver de resguardar en els portals on, segons testimonis, els cristalls hi vibraven.

Així doncs, aquest tornado va afectar de diferents maneres a la gent del poble. A dates d’ara encara no es sap el seu origen. Gràcies als diferents vídeos que ha anat enviant i mostrant la gent del poble s’ha pogut concloure el recorregut del tornado. Va començar a Santa Bàrbara i va passar pel Carrer Santa Teresa i pel Carrer Torreta, seguits del Carrer Valentí Montoliu i la Bassa, i acabant en el Carrer Borriana, on ja va marxar direcció Castelló.

Tornado al carrer Joan Baptista Peñarroya de Vilafranca