Un taller inèdit per a estudiar la cal·ligrafia medieval a Culla

59
PUBLICITAT

Obertes les inscripcions per a assistir a ‘La gòtica del Maestrat’ el 26 de maig

L’Ajuntament de Culla ha programat un taller de cal·ligrafia sota la denominació ‘La gòtica del Maestrat’ per al pròxim 26 de maig. Ester Gradolí i Jordi Sempere impartiran el curs en l’antic Hospital. Les inscripcions ja estan obertes i tenen un preu de 10 euros, que s’incrementa a 25 en el cas de voler participar també en el menjar posterior.

Aquest taller respon a l’interés per conéixer la cal·ligrafia medieval, els materials utilitzats per a l’escriptura de l’època i l’evolució de les lletres. Per aquest motiu, l’organització facilitarà el material necessari per al desenvolupament de la classe magistral, que té places limitades i es desenvoluparà de 12 a 14 i de 15.30 a 17.30 hores. Les persones interessades a assistir al taller poden inscriure’s fins al dia 23 en el telèfon 964446325 o escriure un correu electrònic a info@culla.es.

Com indiquen des de l’organtizació, l’alumnat -que haurà de ser major de 12 anys- rebrà paper, tinta i plumilles per tal de fer una primera aproximació a l’escriptura del moment. A banda, l’Ajuntament complementarà aquesta activitat inèdita a Culla amb una exposició de documents originals de l’arxiu per tal que totes les persones puguen contemplar la cal·ligrafia autèntica medieval de la zona.