VACA VOLTORS
Vaca morta, imatge de Facebook de Víctor Fabregat

Víctor Fabregat, un ramader de Vilafranca, ha denunciat a través de les xarxes socials que els voltors han acabat amb la vida d’una vaca i el seu vedell.

“Les menjadores controlades de voltors estan buides d’aliment, quan aquests ocells carronyers no poden contribuir al medi ambient, fent la seua funció en la cadena tròfica, no tenen més remei que atacar a animals indefensos, en aquest cas la meua vaca, que estava criant, i no es va poder defensar de l’atac sense pietat d’aquests animals, costant-li la vida a ella i a la seua cria”, ha assegurat.

“La lluita per sobreviure va fer que s’arrancara fins a una banya, supervivència i defensa de la seua vida i la de la seua cria, tot esforç per a res, el mateix que fem els ramaders per a tirar avant als nostres animals, i ens trobem amb altres espècies protegides, però sense control, que ens destrueixen el que és nostre, perque els ecologistes d’oficina i despatx això no ho veuen ni ho volen veure, perque saber-ho ho saben”, ha continuat.

“Si tant estimem la naturalesa i els animals, ajudem al fet que seguisca la vida el seu curs natural, no augmentem població sense tempte ni descuit, una mica de control, per que un ocell carronyer no mata per a alimentar-se si realment té aliment, aleshores que?? Resulta que ara els carronyers han canviat i viuen en un altre hàbitat diferent, un hàbitat de documentacions i paperasses sense fi, alimentant-se dels pagaments de gent com nosaltres, que amb treball i suor volem que això seguisca avant”, indica.

“Senyors reflexionen, que això és seriós!! Les dures imatges de baix ho diuen tot”, conclou el ramader.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA