Un positiu de COVID-19 a Vilar de Canes

625
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilar de Canes va fer públic ahir a través de les xarxes socials l’existència d’un cas positiu de coronavirus a la localitat. El consistori ha indicat que “la persona afectada es troba bé” i que pròximament es “faran les proves al seu entorn familiar”. Així mateix han enviat paraules de “suport i ànim a la família afectada en nom de tot el poble de Vilar de Canes”.

Des de l’ajuntament s’ha insistit en la importància d’extremar les mesures de protecció “principalment l’ús de mascaretes, el rentat freqüent de mans, la desinfecció i el distanciament social”.

D’altra banda, han demanat que no es fomenten a través del WhatsApp i les xarxes socials “rumors i menys nomenant a les persones”, ja que aquest fet aniria contra la intimitat de les persones que recull la Llei de Protecció de Dades. En conseqüència, es demana “atendre única i exclusivament les comunicacions oficials”.

Així les coses, han indicat que l’Ajuntament de Vilar de Canes “adoptarà les mesures oportunes per incrementar la salut i seguretat de totes les persones que vivim al poble”.