Un milió d’euros per a millorar la CV-170 a Atzeneta, Vistabella, Vall d’Alba i Les Useres

779
Un milió d'euros per a millorar la CV-170 a Atzeneta, Vistabella, Vall d'Alba i Les Useres
Un milió d'euros per a millorar la CV-170 a Atzeneta, Vistabella, Vall d'Alba i Les Useres
PUBLICITAT

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori està realitzant obres amb una inversió de més d’un milió d’euros per a millorar la mobilitat sostenible i la seguretat vial de la CV-170 en els termes d’Atzeneta del Maestrat, Vistabella, Vall d’Alba i Les Useres, segons ha assenyalat el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo.

Per al director general, totes aquestes obres “serviran per a augmentar la qualitat de vida dels veïns d’Atzeneta del Maestrat, Vistabella, Vall d’Alba i Les Useres. En aquest sentit, Domingo ha recordat que la CV-170, al llarg dels últim anys, està sent condicionada en tota la seua longitud, 49 quilòmetres, des del seu inici en la intersecció amb la CV-15 en la pedania de la Pelejaneta de Vall d’Alba, passant per Atzeneta del Maestrat i Vistabella, i finalitzant en el límit de província de Terol en una pista asfaltada que dóna accés a la població turolense de Puertomingalvo.

Les obres de millora de seguretat vial en la CV-170 consisteixen en la construcció de cunetes de seguretat en la carretera amb formigó d’escàs pendent al costat del carril i que constitueixen un resguard per a situacions extraordinàries. En total, s’ha intervingut en uns 3,5 km i també s’ha executat en aquest tram de carretera un reforç del ferm. Aquestes obres han comptat amb un pressupost total de 530.000 euros.