Un intern del centre de salut mental d’Albocàsser accepta 4 anys i 6 mesos d’internament per agredir sexualment a una companya de residència

631
Guàrdia Civil Albocàsser / Font: Google Maps
Guàrdia Civil Albocàsser / Font: Google Maps
PUBLICITAT

Un intern del centre de salut mental d’Albocàsser (CEEM) ha acceptat la pena de 4 anys i 6 mesos d’internament en un centre específic després d’haver sigut jutgat per agredir sexualment a una companya de la residència. A més, a l’home se li ha prohibit apropar-se a menys de 500 metres de la víctima, se li ha atorgat llibertat vigilada durant els 4 anys i 6 mesos següents de la pena i se l’obliga a indemnitzar a la víctima amb 8.000 euros. Així doncs, el pacte ha arribat després que la Fiscalia demanara 9 anys de presó per delicte continuat d’agressió sexual, amb la consideració d’alteració psíquica que ha servit com a atenuant dels fets.

Els fets van ocórrer durant els anys 2019 i 2020 en el CEEM (Centre Específic per a Malalts Mentals) d’Albocàsser. L’agressor i la víctima eren companys al centre, on s’haurien repetit en varies ocasions les agressions quan es quedaven sols en les zones comunes. El processat patia un trastorn del caràcter no especificat i trastorns amb conductes disruptives orientades cap a l’esfera sexual.