Un grup nacional presenta una oferta en el jutjat per a comprar Marie Claire en Vilafranca

133
Manifestació pels carrers de Vilafranca
PUBLICITAT

El termini perquè altres empreses eleven les seues propostes finalitza aquest mes

El Jutjat Mercantil número 1 de Castelló ha rebut l’oferta formal d’un grup espanyol interessat a comprar la planta de Marie Claire a Vilafranca. Perquè l’operació prospere, l’administrador concursal haurà d’elaborar ara un informe favorable i els creditors traslladar al seu torn el ‘ok’ a la compra. El jutjat seria l’últim a intervindre per a corroborar la compravenda.

Al marge d’aquesta empresa que compta amb actius en altres sectors com la construcció i l’alimentari, el termini per a presentar ofertes a la licitació per Marie Claire continua obert per a altres hipotètiques interessades fins a finals de mes, coincidint també amb la finalitat de l’ERTO de la plantilla. L’èxit de l’única operació que de moment consta en el jutjat pot posar fi a aquesta extinció temporal de l’ocupació i recuperar els llocs amb normalitat.

Eixa és la intenció del grup interessat a quedar-se amb Marie Claire i continuar amb el negoci a Vilafranca. Queda descartada la reconversió de l’empresa en una altra activitat productiva.