Un grup de veïns aconsegueix frenar un robatori a Culla

748
Un grup de veïns aconsegueix frenar un robatori a Culla
Un grup de veïns aconsegueix frenar un robatori a Culla
PUBLICITAT

Els robatoris en masies disperses estan a l’ordre del dia. Tal és així, que una masia de Culla ha sigut víctima de diversos robatoris en els últims mesos. No obstant açò, l’últim d’ells no va tenir conseqüències materials per al propietari, ja que va ser interromput per un grup de veïns.

L’habitatge, que actualment no s’usa com a residència habitual, és utilitzat pel seu propietari com a magatzem de diferents productes per a la construcció. Així, diversos veïns van veure una furgoneta sospitosa en l’entrada de l’habitatge i es van acostar a preguntar als seus ocupants. Aquests van assenyalar que havien anat a la zona a buscar llenya però, després de diversos minuts de conversa amb ells, els veïns van notar que en les borses que portaven no hi havia llenya sinó material del magatzem. Per a evitar la fugida dels lladres, van bloquejar l’eixida de la furgoneta amb un vehicle propi i van cridar a la Guàrdia Civil. Per a evitar ser detinguts, dos dels presumptes lladres van eixir corrent de la furgoneta i van arribar fins a un altre vehicle que els va arreplegar i va traure de l’escena.

Fins al lloc del succés va acudir la Guàrdia Civil de Benassal. Els agents van detenir al tercer home, d’edat avançada, que encara seguia en la furgoneta i no havia aconseguit fugir. El cas es troba en mans de la Benemérita qui investiga l’ocorregut. Cal assenyalar que els agents van trobar en el lloc la cartera amb els documents d’identitat d’un dels presumptes lladres fugits així com material del magatzem, corresponent a diversos robatoris, amagat entre matolls. L’amo ha pogut així recuperar tant material de l’actual robatori com dels anteriors.