Un festival de música que crida: No a la MAT!

103
PUBLICITAT

Grups i cantants coneguts s’ajuntaran per a lluitar pels Ports el 3 d’agost a Morella

Morella acollirà el 3 d’agost el festival ‘Defensem la comarca, tombem la MAT’, organitzat pel casal popular La Riscla i la Plataforma No a la MAT Els Ports, per a recaptar fons per a la lluita fiscal contra el projecte de Molt Alta Tensió.

La plataforma No a la MAT s’oposa fermament al macroprojecte de línies d’alta tensió, conegut com a MAT, un projecte que travessaria la comarca, afectant greument el seu patrimoni natural, posant en risc la salut dels residents, i perjudicant l’activitat agrícola i ramadera, entre moltes altres conseqüències.

Per aquestes greus conseqüències i per diferents irregularitats en la tramitació d’aquest projecte, la plataforma No a la MAT, junt amb altres entitats, ha iniciat un procediment penal sustentat en el delicte ambiental i el delicte de prevaricació. Aquest procediment penal té un cost econòmic que la plataforma tracta de sostindre mitjançant diverses activitats, entre elles aquest festival de música que s’ha organitzat per al 3 d’agost.

El cartell d’aquest festival reivindicatiu l’encapçala Xavi Sarrià, qui farà un concert especial amb convidats de primer nivell com Auxili, Pep Gimeno Botifarra, Vicent Torrent, Elena Solanas i Maria Navarro. Palmer, Bandits i Rosio Cano també portaran la seua música fins a Morella. I els locals Animal Sound, Paula Tomás i Ceci, i DJ Cuber amenitzaran la resta de dia. A més, a banda de la música, aquest festival també tindrà altres protagonistes, és el cas de la Muixeranga dels Ports, el projecte Zoo Il·lustrat i una fira d’entitats.

L’entrada per a assistir a aquesta jornada es pot adquirir a través del següent enllaç https://entradas.codetickets.com/entradas/tombem-la-mat/58613/propagandapelfet/_altresconcerts per 12 €. A més, en cas de no poder assistir, també es pot fer una donació de 10 € per a la plataforma.

Així doncs, veïns i veïnes de la comarca dels Ports i de comarques germanes s’uniran el 3 d’agost a Morella per a fer front a la MAT i lluitar per la resistència dels seus territoris.