‘Un Equip per Morella’ per continuar sent referents turístics i la millora de serveis per a la ciutadania

261
PUBLICITAT

El Pla de Sostenibilitat Turística suposarà, entre altres inversions, la renovació del Parc de Jocs de l’Albereda i la creació i millora de noves zones d’aparcament.

Es crearà un nou bo comercial anual per impulsar el comerç local i s’equiparà el nou alberg de Vallivana en la casa Forestal.

El Pla de Sostenibilitat Turística, aprovat recentment, permetrà dotar a Morella d’un nou parc recreatiu al Prat de l’Albereda, per gaudir totes les famílies morellanes així com els visitants. Este Pla, amb 1,2 milions d’euros de dotació, també permetrà crear una nova zona d’aparcament pròxima a l’entrada per la Porta de Sant Mateu. Realitzar millores a l’Espai Firal, eficiència energètica en l’Oficina de Turisme, són altres de les previsions. Tots aquest projectes tenen com a objectiu la sostenibilitat com a destí turístic  i a la vegada la millora de serveis que afecten directament als veïns i veïnes del nostre poble.

El de Morella ha estat dels pocs ajuntaments que han aconseguit el Pla de Sostenibilitat gràcies a les gestions de l’equip de Govern socialista a l’ajuntament i suposarà un important impuls en el desenrotllament turístic de la Ciutat. En aquest sentit, i amb la col·laboració del sector, es pretén impulsar el Pla Estratègic Turístic que s’ha encetat. Una altra inversió important, dins del projecte d’Un Equip per Morella per als propers anys,  és el nou Alberg de Vallivana equipant l’Antiga Casa Forestal.  Anem a crear també una ruta conjunta amb els nostres veïns de la província i Aragó dels Pobles més Bonics d’Espanya.

Morella és un poble viu i el comerç és una peça fonamental del dinamisme de la Ciutat, es portarà a terme un nou Bo Comercial anual per a tots els veïns i veïnes per donar suport al comerç local. Així com es millorarà i ampliarà l’enllumenat de Nadal,  recolzant totes les iniciatives del sector. Mari Carmen Escuder, número dos de l’Equip per Morella, destaca que ‘’ hem demostrat una gran capacitat de presentar bons projectes i ara anem a fer realitat un conjunt d’inversions molt importants per a la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, som un poble dinàmic i amb oportunitats, on el turisme i el comerç juguen un paper fonamental’’.