Un equip per Morella pel foment de l’activitat econòmica

266
PUBLICITAT

El PSPV-PSOE es reuneix amb els responsables de les gestories morellanes per tractar amb ells les polítiques de suport als autònoms i l’emprenedoria de Morella

Rhamsés Ripollés els ha traslladat la proposta de crear una mesa de treball i col·laboració permanent per millorar les iniciatives i serveis per a tot el teixit empresarial morellà

La nova N232, creació de vivenda, ampliació del polígon, noves bonificacions han sigut alguns dels projectes que també s’han tractat

 Este matí el candidat a l’alcaldia, Rhamsés Ripollés, junt als candidats autonòmics Ernest Blanch i Maria José Salvador i altres membres d’Un equip per Morella, han mantingut un encontre amb els responsables de les gestories de Morella per traslladar-los alguns dels projectes més importants per als propers anys, així com conèixer de primera mà les seues inquietuds i necessitats .

La reunió ha sigut molt positiva i constructiva. Cal destacar que el conjunt de les quatre empreses engloben a més de 50 treballadors i treballadores i donen servei a la gran majoria del teixit empresarial de Morella i la comarca dels Ports, sent coneixedors de moltes de les necessitats de tots els sectors.

S’han tractat temes com els grans projectes de la nova carretera 232 Toreta-Morella Sud o la prioritat de la creació de vivenda. Per altra banda també la millora des de les administracions en la tramitació d’ajudes, un major suport al teixit empresarial i autònoms, la coordinació en els plans d’ocupació públic i privats o la posada en funcionament de noves mesures gràcies a la llei de despoblament.

Des d’Un equip per Morella és destaca que ‘’es té un projecte de suma i col·laboració amb tots els sectors econòmics i per fomentar la col·laboració entre ells. Anem a aplicar nous incentius i bonificacions i des del sector primari al turisme, passant per la xicoteta industria, tenim projectes per continuar augmentant serveis i sobre tot oportunitats al nostre municipi’’. Alguns exemples són l’ampliació del polígon industrial, el pla de sostenibilitat turística o l’augment d’actuacions en pistes i camins rurals.

L’Ajuntament de Morella sempre ha tingut una actitud proactiva amb el teixit empresarial morellà format per representants del sector agropecuari, turístic, comercial, de serveis i altres xicotetes i mitjanes empreses així com autònoms, la majoria. Sense anar més lluny, en els moments més complicats per als empresaris com va ser en la pandèmia, la col·laboració estreta de l’Ajuntament amb les gestories va possibilitar que les ajudes arribaren de manera ràpida als empresaris i autònoms beneficiaris.

Eixa col·laboració que s’ha vingut mantenint entre Gestories i Ajuntament s’ha de seguir mantenint viva perquè de la mateixa acaba eixint beneficiada tota la societat: els empresaris i autònoms que veuen facilitada la seua activitat, les persones que poden accedir a la ocupació que promouen les empreses i les pròpies gestories, les quals poden optimitzar la seua atenció a les empreses que contracten els seus serveis. És per això que Rhamsés Ripollés els ha traslladat la proposta de ‘’crear una mesa de treball conjunta entre l’ajuntament i els despatxos professionals per facilitar i millorar la gestió i el suport als autònoms i empreses. Vull agrair la participació i les propostes de Miquel Querol, Damià Fabregat, Julià Guimerà i Òscar Barreda, com a representants dels seus despatxos i coneixedors de les necessitats i demandes del teixit empresarial’’.