Un curtmetratge rodat a Culla premiat als festivals Cortocomenius, Meraki Film Fest y Metropol’his

679
PUBLICITAT

-Nota de premsa de la Universitat Jaume I de Castelló-

El curtmetratge Un lugar, escrit i dirigit per Iván Fernández de Córdoba i produït per SinMuros films en col·laboració amb el Labcom (Laboratori de Ciències de la Comunicació) de la Universitat Jaume I, ha guanyat els premis a Millor Curtmetratge, Millor Guió i el Premi del Públic en el X Festival Cortocomenius de València. Així mateix, el curtmetratge s’ha alçat amb el premi al Millor Curtmetratge en el Meraki Film Fest a Palma del Río (Còrdova) i ha aconseguit el segon premi en el Festival Internacional de Curts de Cooperació Metropol’his a l’Hospitalet (Barcelona).

Amb aquests guardons el curtmetratge Un lugar compta ja amb set reconeixements i ha superat les 25 nominacions en el circuit nacional i internacional de curtmetratges arribant a països com ara Itàlia, Polònia o el Marroc.

Cal destacar que dos graduats en Comunicació Audiovisual de l’UJI han participat en la producció, Arturo Salom, encarregat del so directe, i Jordi Montañana, responsable de producció. A més del Labcom de l’UJI, el curtmetratge també ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Culla i l’Espai d’Art Coll Blanc.

El curtmetratge, que ha sigut rodat de forma íntegra en la província de Castelló, concretament en la localitat de Culla, explica la història d’un immigrant àrab que haurà de superar els prejudicis d’una família europea per a aconseguir reparar el seu cotxe i arribar a la seua destinació.