Un cap de setmana de festa, contes i música a Vilafranca

137
PUBLICITAT

El passat cap de setmana vilafranquins, vilafranquines i visitants van gaudir al màxim amb tots els actes que es van portar a terme, des de la clàssica festa dels sopars d’empreses fins a una narració d’un conte, passant per un concert de Nadal, un partit de frontenis i projeccions de pel·lícules.

El cap de setmana començava el dissabte amb la narració del conte ‘Arriba en el cielo’, de Begoña Casanova. La Biblioteca Matilde Escuder es va omplir d’infants, que van quedar immersos en la història del conte escoltant a l’autora. Seguidament, eixa mateixa jornada es va disputar el partit de Divisió d’Honor Castelló de Frontenis, que va acabar amb el Club Frontenis Vilafranca A perdent 0-3 contra el Jérica A. A la nit, es va dur a terme la festa que més gent agrupa en tot l’any al parador. Els sopars d’empresa van acollir unes 400 persones que, amb la magnífica gestió de la Comissió de Festes 2024, van gaudir al màxim del sopar, de la beguda i del ball.

A més, com ja és tradició, el diumenge es projectaven dues pel·lícules a la Casa Social. Primer els més joves van poder veure ‘El Grinch’, mentre que la sessió per a adults es va basar en ‘El caftán azul’. A més, a la vesprada es va tancar el cap de setmana amb el concert de Nadal de la Universitat per a Majors de la Seu d’Els Ports, on l’alumnat va delectar el públic amb nadales i cançons típiques de l’època.

Així doncs, Vilafranca va tancar les portes d’un cap de setmana ple de germanor i obrirà, aquesta setmana, unes jornades dedicades al Nadal on seran protagonistes actes com el Festival de Nadal del CEIP Blasco de Alagón, el Concert de Nadal de la Unió Musical de Vilafranca, la festa de la Nit de Nadal i les Misses de la Nit i del dia de Nadal.